مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 183
غذا ، سلامتي و بيماري در گذشته انسانها بفكر اينكه كدام غذا «خوب» و كدام غذا براي سلامتي «بد» است نمي كردند. و بسياري از مردم با غذاهاي كه بدست مي آوردند ادامه مي دادند. يعني از نظر كيفتي آنچه كه در دستر بود و از نظر كليتي به آن مقدار كه در دسترس بود،تغذيه آنها شكل مي گرفت . و لذا سطح سلامت عمومي در حد نامناسبي بود. و امراض عفوني و مسري مانند وبا ،سل، حصبه ،آبله و تب سرخ بسيار عادي بود. گر چه اين بيماريها به علت كمبودهاي تغذيه اي نبود ولي وقتي تغذيه ناكافي باشد سلامتي خدشه دارد مردم مستعد پذيرش باكتريهاي مضر مي شوند. بيماريهاي كمبود بيماريهاب ديگري بودند كه به طور مستقيم با تغذيه ناكافي و نامناسب سر وكار داشت . اين بيماريها مانند آسكوربوب ،راشيتيسم ف بري بري ،كمبود ويتامين B . شناسايي كردند و بيماريهاي كمبود نام نهادند. كه عمدتا در اثر كمبود ويتامين ها بوجود مي آيد. كشف ويتامينها و سپس شناخت توان آنها در معالجه امراض مربوط به كمبود هاي تغذيه اي را بزرگترين پيشرفت در علم تغذيه در قرن بيستم دانسته اند. و از اينجا فكر جيره غذايي مناسب شكل گرفت «جيره متوازن يعني مقدار غذاهايي كه مواد لازم مغذي مورد نياز بدن و نيز انرژي كافي در آن باشد» ، فكر غذاي سلام باعث تكامل انسان ....... تحليلي و شيميايي نسبت به غذا و تغذيه شد. سوال اين بود كه چه مقدار و از چه غذايي بخوريم تا مواد مغذي لازم و انرژي لازم به بدن برسد. در بررسيهاي انجام شده به اين نتيجه رسيدند كه جيره غذايي بايد به غير پروتئين ،كربوهيدراتها و چربي به مقدار كافي ويتامين و مواد معدني نيز داشته باشد. ولي يك ماده معدني بنام سديم كلرايد «نمك طعام» بايستي محدود گردد. جيره غذايي و بيمارهاي فراواني غذا اين امراض عبارتند از امراض عروق قلب (CHD) و سرطان كه در كشورها و
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 66,000 تومان