مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 25
سازگاری وناسازگاری غذاها مقدمه: سازگارى و ناسازگارى غذاها يک نکتهٔ قابل توجه و حقيقت مسلّم است که اکثر افراد بهصورت خيلى ساده و بىاهميت به آن مىنگرند و به راحتى از کنار آن مىگذرند در صورتى که به تجربه ثابت شده است که مخلوط نامناسب غذاها با يکديگر و عدم رعايت ترکيب صحيح آنها در رژيم غذائى موجب ناراحتى و عوارضى در دستگاه گوارشى و اختلال در سيستم اعصاب مىگردد. ما خود ناظر افرادى بودهايم که سالها از اختلالات هضم مانند نفخ، درد و پيچ شکم، اسهال، خارش بدن و غيره رنج مىبرده و تصور مىکردهاند که اين امر نتيجهٔ عکسالعمل بدن آنها نسبت به غذاهاى خام است غافل از اينکه عکسالعملى در بين نبوده و تمام ناراحتى آنها ناشى از ناسازگارى مواد گوناگونى بوده است که مىخوردهاند و وقتى ترکيب غذاى آنها اصلاح گرديده است از آن ناراحتىها رهائى يافتهاند. به عقيدهٔ ما اگر رعايت سازگارى غذاها بشود و همراه با عمل جويدن مراعات گردد هيچگونه اختلالات گوارشى يا ناراحتىهاى ديگر نخواهد بود. نبايد تصور شود که از اين و يا از آن مواد خود را محروم سازيم بلکه مقصود اين است که مواد ناسازگار را باهم در يک وعده نخوريم و آنها را در وعدههاى مختلف مصرف کنيم، در رابطه با اين موضوع پروفسور نيکولا کاپو يکى از متخصصين پرهيز و معالجهٔ امراض با غذاها که طرفدار غذاهاى سالم و طبيعى است و بيش از سى سال در اسپانيا مشغول مداواى بيمارى با رژيمهاى غذائى بوده و بيش از هفتاد جلد کتاب دربارهٔ تجارت خود نوشته و منتشر کرده است دربارهٔ سازگارى و ناسازگارى غذاها بهترين سخن را گفته و در اينجا نکاتى از آنها را که روزانه خامگياهخواران با آنها سروکار دارند يادآور مىشويم: سازگارى و ناسازگارى غذاها با يکديگر موضوعى است که از قديم بشر به حکم تجربه و غريزهٔ طبيعى به آن پى برده است و امروز با بررسىهاى علمى در آزمايشگاههاى جديد صحت اين موضوع ثابت شده و مدلل گرديده است که آنچه در زير زمين بهوجود مىآيد مانند هويج
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 12,500 تومان