مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 41
بيوشيمي مواد غذايي و تغذيه انساني 1ـ تعريف علوم مواد غذايي دراين علم مواد غذايي از نظر توليد ،تهيه ،نگهداري ،توزيع و خواص بيژلوژي و شيمي - فيزيك مورد بحث قرار مي گيرند ضمناً ويژگيهايي مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذايي و همچنين تركيبات سازنده مواد غذايي و دگرگوني اين تركيبات مورد استفاده بررسي مي باشد . 2ـ تعريف علوم تغذيه بررسي سر نوشت ملكولي مواد غذاييبعد از خورده شدن د ربدن انسان و نيازهاي كمي و كيفي بدن به مواد غذايي وپديده ها و عوارض بيولوژي و پاتولوژي ناشي از مواد غذايي مورد بحث علوم تغذيه مي باشد در هر حال علوم تغذيه و مواد غذايي دانش هاي متداخلي هستند كه اصول يكي در ديگري مورد عمل مي باشد و در اين دانش از كليه علوم از جمله علوم رياضي ،علوم زيستي ،علوم اجتماعي و انساني استفاده مي شود . 3ـ تعريف انسان متوسط از نظر تغذيه : الف ـ مرد متوسط : مردي است سالم سن 25 سال فعاليت متوسط وزن 65 كيلو كه در شرايط حرارتي متوسط قرار دارد با 8 ساعت كار روزانه ملايم كه 4 ساعت حالت نشسته دارد و حدود 5/1 ساعت راه ميرود چنين فردي بايد روزانه 3200 كالري حرارت از جيره غذايي خود تامين نمايد . ب ـ زن متوسط زني است سالم 25 ساله وزن 55 كيلودر شرايط حرارتي متوسط زندگي مي كند و فعاليت فيزيكي معمول دارد چنين زني بايد از جيره غذايي روزانه خود 2200كالري حرارت به دست آورد . 4ـ تعريف جيره غذايي كليه مواد خوراكي كه يك فرد در مدت 24 ساعت مصرف مي نمايد تا نيازمنديهاي بدن او برآورده گردد به جيره غذايي متعادل معروف است پس جيره غذايي بر حسب شرايط مختلف از نظر سلامتي ،جنس ، سن وضع رشد ،حالات فيزيولوژيكي و نوع كار بايد متفاوت باشد . 5- تعريف غذا و ماده غذايي (Nutriments,Aliments) كليه غذاهايي كه انسان مصرف مي كند به همان شكلي كه
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 32,500 تومان