محل لوگو

نظرسنجی سایت

آیا از محصولات ما راضی هستید ؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1145
  • بازدید دیروز : 761
  • بازدید کل : 3898298

مقاله درمورد سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي


مقاله درمورد سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات:23

فهرست مطالب: صفحه

مقدمه 3

درجه حرارت انبار 7

سيستم تبريد سردخانه 9

شيرها 9

سيستم نور در انبار 11

اوپراتورهاي سقفي 12

فينهاي گاز گرم 13

بخش بخار 16

سالنهاي نگهداري ميوه جات و مواد غذايي 19

بهداشت انبارها 21

روشهاي آزمايشي در سردخانه 22

ضدعفوني انبار 23
مقدمه:

سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي = با ظرفيت ton 3000- داراي 17 اتاق- 15 اتاق زير صفر- 12 اتاق بالاي صفر- اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و ... استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه متفاوت است به عنوان مثال براي نگهداري سيب لبناني براي مدت 6 ماه درجه ي حرارت بايد بين 0 تا 5/0 و رطوبت نسبي بين 85 تا 95% باشد. براي سيب عباسي درجه ي حرارت 5/0+0 و مدت ماندگاري 4 ماه است. درصد رطوبت 75 تا 80%- براي گلابي درگزي 65 تا 70% در درجه حرارت c8/0 تا 0 (گلابي نطنز 8/0- تا 0)

فشار ورودي مايع اواپراتور bar 10- 8 است. مايع كه عبور مي كند فشار شكسته شده و به 5/2 تا 2 بار مي رسد.


مبلغ قابل پرداخت 19,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 262

برچسب های مهم

به راحتی از ما خرید کنید به شما تضمین میکنیم که از فایل های ما راضی باشید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما