لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات:23
فهرست مطالب: صفحه
مقدمه 3
درجه حرارت انبار 7
سيستم تبريد سردخانه 9
شيرها 9
سيستم نور در انبار 11
اوپراتورهاي سقفي 12
فينهاي گاز گرم 13
بخش بخار 16
سالنهاي نگهداري ميوه جات و مواد غذايي 19
بهداشت انبارها 21
روشهاي آزمايشي در سردخانه 22
ضدعفوني انبار 23
مقدمه:
سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي = با ظرفيت ton 3000- داراي 17 اتاق- 15 اتاق زير صفر- 12 اتاق بالاي صفر- اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و ... استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه متفاوت است به عنوان مثال براي نگهداري سيب لبناني براي مدت 6 ماه درجه ي حرارت بايد بين 0 تا 5/0 و رطوبت نسبي بين 85 تا 95% باشد. براي سيب عباسي درجه ي حرارت 5/0+0 و مدت ماندگاري 4 ماه است. درصد رطوبت 75 تا 80%- براي گلابي درگزي 65 تا 70% در درجه حرارت c8/0 تا 0 (گلابي نطنز 8/0- تا 0)
فشار ورودي مايع اواپراتور bar 10- 8 است. مايع كه عبور مي كند فشار شكسته شده و به 5/2 تا 2 بار مي رسد.
مبلغ قابل پرداخت 19,400 تومان
برچسب های مهم