محل لوگو

نظرسنجی سایت

آیا از محصولات ما راضی هستید ؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 558
  • بازدید دیروز : 1163
  • بازدید کل : 3936063

تحقیق درمورد شکلات ساوه


تحقیق درمورد شکلات ساوه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات:79

فهرست مطالب

فصل اول :معرّفيشركت توليدي ساوه

- تاريخچه و مشخصات كارخانه

- خطوط اصلي توليد

فصل دوم :تاريخچه و روند تكامل شكلات

فصل سوم :شكلات چست و چه خواصي دارد ؟

- مواد تشكيل‌دهنده شكلات

- خواص درماني و اثرات فيزيولوژيكي

فصل چهارم :عمل‌آوري دانه كاكائو

- عمل‌آوري دانه كاكائو در مزرعه

- عمل‌آوري دانه كاكائو در كارخانه

فصل پنجم : توليد شكلات

- انواع شكلات

- مراحل توليد شكلات

- روغنهاي مورد استفاده در تهيه شكلات

فصل ششم : خط توليد

- خط مادر

- مخزن كانچينگ

- اضافه نمودن سيتين و اسانس

- مخزن تمپرينگ

- تزريق شكلات در قالب

- خط توليد وافل و وافلي

فصل هفتم :قانونهاي استاندارد

- تركيبات افزودني به شكلات و صنايع قنادي

- ويژگيهاي شكلات از اداره استاندارد

فصل هشتم : آزمايشات

- دستگاههاي مادر كه در تمام كارخانه‌هاي شكلات‌سازي وجود دارند

- آزمايشات ميكروبي

- آزمايشات شيميايي

فصل نهم : كنترل كيفيت

- مقدمه

- تعريف كنترل كيفيت

- تاريخچه

- انواع كيفيت

- مراحل كنترل كيفيت

- لزوم كنترل كيفيت

 

 

- تفاوت كنترل و كيفيت و بازرسي

- اهميت روشهاي آماري كنترل كيفيت

- ارزيابي

- يك نمونه كنترل كيفيت محصول نهايي از نظر وزن

- پيشنهادات و انتقادات

- منابع

 


مبلغ قابل پرداخت 42,300 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۶ دی ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 326

برچسب های مهم

به راحتی از ما خرید کنید به شما تضمین میکنیم که از فایل های ما راضی باشید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما