مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 80
مقدمه ما هر روز حداقل سه وعده غذا می خوریم . ما با نوع غذائی که انتخاب می کنیم ، با عادات غذائی باورها و رفتارهای غذائی مان میلیاردها سلول متفاوت را که در دستگاههای مختلف بدن فعالیت های فیزیولوژیک را سامان می دهند تغذیه می کنیم . اگر ندانیم این سلولها چه نیازهائی دارند و در شرایط گوناگون مثل رشد ف بارداری و شیردهی چگونه نیازشان دستخوش تغییر می شود و اگر به صرف سیر شدن ، معده خود را با آنچه که بهرحال فراهم می شود پر کنیم چه بسا خود را در معرض مخاطرات شدید بیماریها و حتی عوارض غیرقابل برگشت قرار دهیم . تغییر ذائقه و عادات غذایی کار مشکلی است چون کودک که سر سفره خانواده غذا می خورد با باورها و عاداتی که در آن خانواده جا افتاده و شکل گرفته بزرگ می شود . اگر پدر و مادری غذایی را دوست نداشته باشند یا موادی را در دسترس نداشته باشند ، قطعاً کودک با محروم شدن از آن و تحت تاثیر رفتارهای غذایی خانواده از دریافت آن غذا بی نصیب می ماند و ذائقه اش دیگر پذیرش آنرا پیدا نمی کند و او هم دیگر آن غذا را دوست نخواهد داشت . متاسفانه ما در کشورمان این امکان را نداریم که به کوکان مدارس یک وعده غذا بدهیم و با متنوع کردن این وعده غذایی بر ذائقه و باورهای آنان تاثیر بگذاریم ولی حضور حدود 17 میلیون دانش آموز در مدارس فرصتی طلائی برای آموزش تغذیه است . پیامهای ما اگر مناسب و اثرگذار باشند ، می تواند تا حدود زیادی بر فرهنگ تغذیه ای آنان و نسل آینده اثر بگذارد . کودکان باید از نیاز سلولهای خود و اینکه چگونه با تغذیه خوب می توانند توانمندتر و کارا شوند ، آگاه باشند . آنها باید به راز خوراکی های گوناگون و به پیام های زیبائی که سبزیها و میوه ها با تنوع رنگهای خود بما می دهند آگاه شوند . آنها باید بیاموزند که بخش عمده بیماریهائی که در خانواده های خود شاهد آن هستند و اغلب بزرگترهای فامیل با آن روبرو می شوند با تغذیه خوب و صحیح
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 31,200 تومان