مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 78
پیشگفتار: همانطور كه میدانید تغذیه سالم یكی ازعوامل مهم در سلامتی انسان است فردی می تواند شاداب، سالم، پر تحرك و با استعداد باشد ،كه ضمن رعایت سایر نكات بهداشتی از تغذیه متنوع و متعادلی نیز برخوردار باشد. در جامعه ما بعضی از افراد بعلت كمی بضاعت مالی نمی توانند تغذیه مناسب داشته باشند ولی اگر نكات ظریفی درزمینه مسائل تغذیه ای بدانند با همین بضاعت كم نیز، میتوانند حداقل نیاز روزانه خود و خانواده راتامین كنند. بعضی دیگر بضاعت متوسط یا خوبی دارند ولی آگاهی لازم را در زمینه اینكه چه نیازهای تغذیه ای دارند، چه غذایی بخرند،چگونه غذاها راطبخ كنند ،چگونه در تركیب با سایر غذاها سرسفره بگذارند و مصرف كنند,ندارند. طریقه نگهداری مواد غذایی خام یا پخته،طریقه پخت آنها،طریقه مصرف آنها یعنی در چه زمانی وبا چه حجمی مصرف شوند همه این نكا ت در داشتن یك تغذیه خوب وسالم تاثیر دارد. یكی از مشكلات تغذیه نامتعادل چاقی است .چاقی مشكلی است كه تعداد كثیری از مردم از آن رنج می برند ،چاقی خود میتواند موجب بیماریهای دیگر مانند: دیابت، فشار خون،مشكلات قلبی - عروقی،افسردگی، سرطان و.... شود. بیماریهای مختلف از یك طرف و تمایل به داشتن اندامی زیبا و متناسب از طرف دیگر موجب شده كه افراد در جستجوی راه های مختلف كنترل وزن باشند .اولین قدم برای كم كردن وزن اینست كه ابتدا باوركنید برای كاهش وزن ، یك راه حل ساده یا داروی معجزه آسا وجود ندارد، ولی باایجاد تغییرات مختصر در برنامه زندگی خود موفق خواهید شد وزنتان را به حد مطلوب برسانید . * چگونه وزن بدن كم می شود ؟ بدن ما برای فعالیتهای حیاتی خود مثل: تنفس، هضم، جذب و....به انرژی نیاز دارد . هرگاه انرژی دریافتی از راه مصرف مواد غذایی با انرژی مصرف شده در بدن ، مساوی باشد وزن ثابت می ماند و هر گاه مقدار انرژی دریافتی از انرژی مصرفی كمتر باشد ،
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 30,500 تومان