مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 42
مقدمه قارچ جزگیاهان پست است. W.H.O سازمان بهداشت جهانی F.A.O سازمان خواربارجهانی املاح معدنی←آهن- کلسیم- فسفر- ویتامینها← تنظیم کننده فشار خون آنزیم لیستین←تنظیم کلسترول خون آنزیم تریپیس←دردمعده کم کلم بروکلی ازقارچ مغذی تراست بجای گوشت قرمزاز قارچ استفاده شود تا قند خون را پایین میاورد. قارچ: 1- خوراکی 2- سمی 3- دارویی (عصاره قارچ←انتیروفرون←آنتی بیوتیک←پنی سیلین) ماده رتین←خاصیت ضدسرطانی دارد. پلوروتین همان رتین است قارچ سمی← قارچها می مورال- مرکب کوپرینوس کشنده نیستند مگراینکه با الکل استفاده شود کشنده است. الف- سیستم عصبی راازبین میرود توهم زاهستند آمانیت زرد وقرمز آمانیتاموسکاریا باعث مرگ نمیشوند ب- اختلال دردستگاه گوارش آمانیت زرد و قرمز←باعث مرگ نمیشوند ج- ازبین بردن سلولها←باعث مرگ هورمون همولیتیک←گلبول قرمز به جززرد وقرمزهرآمانیتی باعث مرگ میشود ازقارچ سمی دوماده ترشح میشوند: فالاتوکسین- آماتوکسین قارچ خوراکی←صدفی / دکمه ای/ چینی/(والواریا / شی تاکر(جنگلی) مواد موجود درقارچ:1- پروتئین80% 2- ویتامین D,C,A,E,B 3- املاح معدنی A , D, E← محلول در چربی شکل شناسی (مرفولوژی) انواع سمها : صدفی ( پلوروتوس PLEUROTUS) / دکمه ای الف- قارچ کش← بنومیل- مانب – زینب - سولفات می وکاپتان کپکها را با قارچ کش ازبین میرود. مقدارقارچ کش1000/5 در1000 لیترآب مخلوط میکنیم ب- حشره کش (آفت کش:1- مالایتون 2- دیازنیون 3 در1000 3- لیندین 5 در1000 ج- ضدعفونی کننده← فرمالین (شکل جامد فرمالین پیرافرم است) 10% 15- 10درصد انواع کشت: 1-
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 18,500 تومان