مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 182
مقدمه : روش هاي خوراك دهي گاو شيري يكي ازموضوعات مورد بحث و جالب بين متخصصان تغذيه است گسترش و توسعه واحد هاي گاو شيري در اطراف شهر ها جهت تامين نياز محصولات لبني مصرف كنندگان ،افزايش اندازه گاو داري ها ،افزايش هزينه نيروي انساني و افزايش ظرفيت توليدي گاو هاي شيري سبب گرديده تا متخصصان تغذيه و مديران واحد هاي پرورش ،روش هاي گوناگون خوراك دهي مي توان بر سلامت بازده غذايي ودر نهايت سود آوري واحد به طور چشم گيري موثر باشد . روشهاي خوراك دهي در طي 50 سال اخير تغيرات زيادي كرده است با يك برسي كلي روشهاي و شيوه هاي ايجاد شده جديد را همراه با برخي عوامل را مي توان را به صورت زير بيان كرد . 1- افزايش در اندازه گله 2- نياز به افزايش كيفيت خوراك علوفه اي 3- تا كيد بر روشهاي بهتر در استفاده از نيروي كاري و افزايش زمان صرف شده براي خوراك دهي 4- توجه بيشتر به نقش مديريت خوراك روي سلامت و توليد مثل 5- كاهش هزينه خوراك و افزايش بهره وري آن 6- تاكيد روي نحوه ي تغذيه و به كار گيري مواد آ لي مدفوع . كليات : مواد خوراكي عبارت است مواد و عناصر طبيعي كه حيوانات براي بقاي خود از آنها مصرف مي كنند . فرآورده هاي جانبي برخي كارخانجات مي تواند به عنوان خوراك پايه احتمالي ، براي جيره گاو در نظر گرفت ، چنين فرآيندي در بر گير ندهاي پسمانده هاي كاغذ و ديگر فرآور دهاي چوبي هستند . پسمانده هاي مواد جامد دامي و ذرات علوفه اي يكي از منابع پر فيبري است . به طور كلي رشد از طريق غذاهاي فيبري به دست مي آيد و چاقي از تغذيه ي غذاهاي نشاسته اي به دست مي آيد بنا بر اين سيلوي ذرت ،تازه،گندم ساير دانه هاي نشاسته اي بايستي با احتياط مصرف شود .علوفه خشك و بقولات وسيلوي گراس ،(علوفه گرامينه)همراه با جو ،يولاف و محصولات فرعي ،علوفه هاي انتخابي
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 65,700 تومان