مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 24
روش تهيه و استفاده از محيط كشت : هنگام تهيه و استفاده از محيط كشت بايد به نكات زير توجه شود : تمام محيط هاي كشت بايد واجد مواد غذايي لازم براي ميكرو گانيسم باشند . رطوبت موجود در محيط هاي كشت در حد مفيد و لازم براي ميكرو گانيسم باشد . PH محيط بايد در حد معين باشد براي باكتريوژي PH=7.5 و براي كپكها PH=5.4 است . مواد شيميايي كه به عنوان غذا براي ميكرو گانيسم در نظر گرفته مي شود . چون بعضي از تركيبات موجود در تركيبات موجود محيط كشت اثر نامطلوب بر روي يكديگر دارند ، بهتر است اين مواد جداگانه تهيه گردند به عنوان ، هيد راتهاي كربن را جداگانه تهيه و در حين آزمايش با ساير مواد تشكيل دهنده محيط كشت مخلوط نمود . اگر از محيط جامد (حاوي آگاز ) استفاده مي كنيد بهتر است از ذوب مجدد محيط كشت خودداري شود چرا كه در مواردي از بين رفتن فاكتور هاي رشد مي گردد . تمام محيط هاي كشت بايد نامگذاري شده ، تاريخ تهيه ، نوع ميكروارگانيسم كشت داده شده ، نام شخص آزمايش كننده بر روي محيط كشت نوشته شود . انواع محيط كشت : بر3نوع است : 1/liguid or Broth Media 2/Semi Solid Media 3/Solid Media محيط هاي كشت مايع و نيمه جامد در لوله تهيه مي شود ، محيط كشت جامد يا در لوله به صورت مورب يا در پليت مورد استفاده قرار مي گيرد . كه از نظر مواد غذايي تشكيل دهندة محيط كشت گروههاي مختلف محيط كشت موجود مي باشد . طرز تهية محيط هاي كشت : بايد توجه داشت كه هنگام تهيه محيط كشت بايد به دستوري كه از طرف كارخانة سازندة محيط كشت داده مي شود دقت شود در مراحل توزين دقيق ، حل كردن ، استريل نمودن و تقسيم انجام مي گردد . براي توزين كردن بهتر است از ليوانهاي كاغذي يكبار مصرف و يا كاغذ آلومينيومي استفاده نمود ، همچنين براي حلد
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 12,300 تومان