محل لوگو

نظرسنجی سایت

آیا از محصولات ما راضی هستید ؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 854
  • بازدید دیروز : 1900
  • بازدید کل : 4616382

تحقیق درباره ايمني و بهداشت صنايع غذايي


فرمت فایل: ورد- Word Image result for word 

مرجع فایل - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 6
« بسم الله الرحمن الرحيم » عنوان پروژه: ايمني و بهداشت در صنايع غذايي استاد راهنما: آقاي باروج گردآورنده: مصطفي سلطان آبادي فهرست عنوان صفحه بخش اول:بررسي اهميت تغذيه و بهداشت مواد غذايي: الف) اهميت تغذيه صحيح 2 ب) اهميت بهداشت مواد غذايي 4 ج) تغذيه جمعيت جهان 5 د) نقش ايمني مواد غذايي در بهداشت و توسعه جوامع 8 ه) اهميت بهداشتي آلودگي ميكروبي مواد غذايي 9 بخش دوم : نگهداري مواد غذايي الف) شناخت روشهاي نگهداري مواد غذايي 12 ب) وضع موجود صنعت كنسرو و كمپوت 16 ج) دورنماي آينده صنايع نگهداري مواد غذايي 18 د) بهداشت قوطيهاي فلزي نگهداري مواد غذايي 21 بخش سوم: نتيجه گيري الف) استفاده از روشهاي مدرن در توليد محصولات غذايي و لزوم برنامه ريزي و نظارت دولت 36 ب) پيشنهادات اصلاحي جهت بهبود نگهداري مواد غذايي 48

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 10,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 158

به راحتی از ما خرید کنید به شما تضمین میکنیم که از فایل های ما راضی باشید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما