مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 6
« بسم الله الرحمن الرحيم » عنوان پروژه: ايمني و بهداشت در صنايع غذايي استاد راهنما: آقاي باروج گردآورنده: مصطفي سلطان آبادي فهرست عنوان صفحه بخش اول:بررسي اهميت تغذيه و بهداشت مواد غذايي: الف) اهميت تغذيه صحيح 2 ب) اهميت بهداشت مواد غذايي 4 ج) تغذيه جمعيت جهان 5 د) نقش ايمني مواد غذايي در بهداشت و توسعه جوامع 8 ه) اهميت بهداشتي آلودگي ميكروبي مواد غذايي 9 بخش دوم : نگهداري مواد غذايي الف) شناخت روشهاي نگهداري مواد غذايي 12 ب) وضع موجود صنعت كنسرو و كمپوت 16 ج) دورنماي آينده صنايع نگهداري مواد غذايي 18 د) بهداشت قوطيهاي فلزي نگهداري مواد غذايي 21 بخش سوم: نتيجه گيري الف) استفاده از روشهاي مدرن در توليد محصولات غذايي و لزوم برنامه ريزي و نظارت دولت 36 ب) پيشنهادات اصلاحي جهت بهبود نگهداري مواد غذايي 48
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 10,900 تومان