قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
تعداد صفحه : 52
خیار کلیات گیاه شناسی خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می کند . خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده وپوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه دار است . گلهای آن زرد رنگ که به دو صورت نر و ماده روی یک پایه قرار دارند میوه آن سبز رنگ و بسته به نوع و نژادهای مختلف ممکن است کوچک و یا دراز باشد . ترکیبات شیمیایی خیار دارای ساپونین و آنزیم های مختلفی مانند پروتئولی تیک و غیره و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف می باشد . در صد گرم خیار مواد زیر موجود است . انرژی 8 کالری آب 95 گرم پروتئین 0/6 گرم مواد چربی 0/1 گرم مواد نشاسته ای 2/5 گرم فسفر 30 میلی گرم آهن 0/2 میلی گرم کلسیم 25 میلی گرم پتاسیم 160 میلی گرم ویتامین آ 250 واحد سدیم 6 میلی گرم ویتامین ب 1 0/03 میلی گرم ویتامین ب 2 0/04 میلی گرم ویتامین ب 3 0/2 میلی گرم ویتامین ث 7 میلی گرم خواص داروئی خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند . خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض نقرس را درمان می کند . خیار ادرار آور است . خیار خون را تصفیه می کند. سوپ خیار حبس البول را از بین می برد . عصاره برگهای له شده خیار ایجاد تهوع می کند بنابراین در مسمومیت ها و اختلالات
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 21,900 تومان