مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 73
فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه 2 ذرت 6 1-1. منشاء و تاريخچه ذرت 6 2-1. اهميت محصول ذرت 7 3-1. طبقه بندي ذرت 8 4-1. ويژگيهاي انواع ذرت 10 5-1. فنولوژي ذرت 11 1-5-1. جوانه زني و سبز كردن ذرت 11 2-5-1. مرحله سبز كردن تا ظهور گل آذين نر 12 3-5-1. مرحله تشكيل گل آذين نر تا ظهور تارهاي ابريشمي 12 4-5-1. مرحله تشكيل تارهاي ابريشمي تا رسيدن دانه 13 6-1. رشد و نمو 13 1-6-1. رشد اندام هاي رويشي 13 1-1-6-1. ريشه 13 2-1-6-1. برگ 14 2-6-1. رشد اندام هاي زايشي 14 7-1. خاك مناسب ذرت 15 8-1. دماي موردنياز 15 9-1. رطوبت موردنياز 16 10-1. تنشهاي محيطي 17 11-1. خشكي و تنش خشكي 18 12-1. اثرات عوامل طبيعي اقليمي بر روي نياز آبي گياهان 19 13-1.اثرات فيزيولوژيك تنش آب 21 14-1. تنش خشكيدر مرحله رشد رويشي گياه ذرت 25 15-1.تنش خشكي و رشد زايشي ذرت 27 16-1. تنش خشكي و اثرات آن بر روي عملكرد و اجزاء عملكرد 29 17-1.ساير صفات مرتبط با خشكي 33 1-17-1.محتويات نسبي آب برگ (RWC) 33 2-
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 41,500 تومان