مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 33
خط توليد رب گوجه فرنگي: مهمترين عامل در توليد يك محصول با كيفيت بالا، شستشوي كامل گوجه فرنگي با آب تميز وسالم مي باشد دستگاههاي شستشو مختلف مي باشد ولي معمول ترين وبهترين نوع آن سيستمي است كه هم اكنون در اكثر كارخانجات ايران متداول است ومورد استفاده قرار مي گيرد. 1) دريافت گوجه فرنگي 2) حوضچه شستشو 1و2 3) بازرسي وجوركردن ( Sorting) 4) خردكن(Crushing) 5)قيف خردكن 6) پري هيتر ( Pre Heating) 7)صافي دومرحله اي 8) مخزن ذخيره آب گوجه فرنگي 9)تغليظ كننده ها ( Batch ,Continouse ) 10)مخزن نمك زني 11)پاستوريزاتور 12)پر كردن داخل قوطي ( Filling ) 13)دربندي ( Seaming) 14)تونل پخت يا پاستوريزاتور ثانويه 15)بسته بندي 16)انبار 17)بازار مصرف 1) دريافت گوجه فرنگي : در جعبه هاي ويژه اي كه بين 10تا 25كيلوگرم گنجايش دارد،منتقل مي گردد.هر چه فاصله مزرعه تا كارخانه كوتاهتر باشد،آلودگي وكپك زدگي آن كاهش يافته،در نهايت محصولي بهترازنظر طعم،رنگ ومواد مغذي عرضه مي گردد. 2)حوضچه شستشو: جنس اين حوضچه ها از فولاد ضد زنگ يا تانكها ي فلز كاملاً گالوانيزه بمنظور جلوگيري از سياه شدن محصول بر اثر تماس با آهن وزنگ زدگي است. الف)حوضچه شستشوي 1 : در اين مرحله معمولاً براي شستشو از حوضچه هاي نيمه استوانه ويا مكعبي شكل استفاده مي شود كه دركف آنها معمولاً يك توري مشبكي قرار دارد.علاوه براين لوله هايي براي تزريق هواي فشرده بداخل آب حوض طراحي شده است.بنابراين گوجه ها زماني كه داخل حوض ريخته مي شوند فشار ناشي از هوا باعث غوطه ور شدن آنها وبه هم سائيده شدن آنها مي گردد در نتيجه عمليات تميز كردن به نحو مطلوبترو مؤثرتري انجام خواهد گرفت.
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 15,400 تومان