محل لوگو

نظرسنجی سایت

آیا از محصولات ما راضی هستید ؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 213
  • بازدید دیروز : 993
  • بازدید کل : 3932774

تحقیق درباره گندم 15 ص


فرمت فایل: ورد- Word Image result for word 

مرجع فایل - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 16
فهرست مطالب مقدمه ………………………………………………………..…………………………………………….. 1 نواحي كشت گندم در دنيا……………………………..…………………………………….. 2 گندمهاي تك دانه ……………………………………..…………………..………………………… 4 گندمهاي معمولي …………………………………………………………..………………………… 4 دوروم ………………………………………………………..………………………….……………………… 5 ارقام گندم …………………………………………………..……………………..………………………… 6 تركيبات شيميايي دانه گندم ………………………………………..………………………… 7 ارزش غذايي آرد گندم ………………………………..………………..………………………… 9 ژنتيك گندم ………………………………………………………………………..………………………… 9 تقسيم ميتوزي ……………………………………………………..……………..………………………… 11 تقسيم ميوزي يا تقسيم با كاهش كروموزومي ……….………………………… 15 مراحل مختلف ايجاد يك بيماري …………………………………………………………… 17 حفاظت گياه وپيشگيري …………………………………………………..………………………… 18 انتخاب محل كشت …………………………………………………………….………………………… 19 دانشگاه آزاد اسلامي واحد ميانه موضوع تحقيق :‌ استاد محترم : آقاي مهندس علي محمدي گرد آورنده : دانشجوي رشته تكنولوژي توليدات گياهي آذر 80 منابع ومآخذ : گندم تأليف : دكتر هادي كريمي ( مركز نشر دانشگاهي تهران ) زراعت غلات تأليف :‌ قربان ندرمحمدي ـ عطاءاله سيادت وعلي كاشاني ( محل نشر اهواز ) بنام خدا مقدمه : گندم معمولي در محدوده وسيعي از شرايط آب وهوايي جهان رشد مي‌كند ودر حقيقت اين گياه سازگارترين گونه هاي علات است . زمينهاي زيادي در سرتا سر جهان در مقايسه با ساير گياهان زراعي به كشت آن اختصاص داده شده است . زيرا گندم غذاي اصلي انسان است كه بطور مستقيم مورد مصرف قرار مي‌گيرد . باين ترتيب سطح كشت وتوليد جهاني آن از ساير محصولات بيشتر است . گر چه احتمالاً برنج ماده اصلي غذاي نفوس بيشتري را تشكيل مي دهد گندم منبع اصلي كربوهيدرات غذاي انسان را تشكيل داده واز لحاظ تهيه نان وارزش نانوايي آرد هيچيك از غلات انسان را تشكيل داده و از لحاظ تهيه نان وارزش نانوايي آرد هيچيك از غلات بپاي آرد گندم نمي رسد . بخاطر داشتن بافت همبندي گلوتن گندم خاصيت نانوايي آن داراي ارزش بسيار بالايي است . كيفيت گلوتن گندم بستگي به ژنوتيپ گندمها دارد و هم

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 78

به راحتی از ما خرید کنید به شما تضمین میکنیم که از فایل های ما راضی باشید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما