مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 45
پيشرفت هايي در كاهش آسيب ميوه ها و سبزيجات در طول انجماد I. مقدمه .II شرطي كردن دمايي A. شرطي كردن دمايي سرد B. شرطي كردن دمايي دو مرحله اي C. تغييرات فيزيولوژيكي القا شده بوسيله دما D. شرطي كردن در دماي بالا III. گرما دادن متناوب A. بهبود اثرات آسيبي انجماد بوسيله گرما دادن متناوب B. مكانيسمهاي احتمالي گرما دادن متناوب IV. اتمسفر كنترل شده A. فوايد B. خطرات V. تنظيم كننده هاي رشد گياه A. اسيد اسكوربيك B. تريازولها C. اتيلن D. پلي آمينها .VI ديگر مواد شيميايي A. قارچ كشها B. كلسيم C. آنتي اكسيدانتها و مواد نابود كننده راديكالهاي آزاد VII. بسته بندي كردن VIII. موميايي كردن و ديگر پوشش دهنده ها IX. نكات نتيجه گيري شده پيشينه ذكر شده مقدمه يكي از اهداف اصلي تحقيق روي آسيب در طول سرد كردن محصولات كشت شده يافتن روشهاي موثر براي كاهش آسيب حاصل از سرد كردن است. محصولات تازه حساس به سرد كردن از فوايد كلي نگهداري از طريق سرد كردن بهره مند نيستند و سريعاً اگر در يخچال نگهداري نشوند، نابود مي شوند. اگر عمل سرد كردن در اين بافتهاي حساس افزايش داده شود و يا اگر ظهور علائم آسيب در طول سرد كردن به تاخير بيفتد، در اين صورت نگهداري كالاها در دماهاي پايين تر براي كاهش ميزان نابودي امكانپذير است. در طول 50 سال گذشته گزارشات متعددي درباره تكنيكهاي مختلفي كه مي تواند در طول دوره بعد از برداشت براي كاهش آسيب به كار رود منتشر شده است. اين تكنيكها مي تواند به صورت شرايط دمايي، گرما دادن متناوب، كنترل اتمسفر، كاربرد تنظيم كننده هاي رشد، ديگر مواد شيميايي، موميايي كردن و پوشش دهنده ها و بستهبندي طبقه بندي شود. سه پيشرفت اول دستكاري و تعديل شرايط محيطي
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 19,500 تومان