محل لوگو

نظرسنجی سایت

آیا از محصولات ما راضی هستید ؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1190
  • بازدید دیروز : 761
  • بازدید کل : 3898343

مقاله درباره ویتامینهای محلول در آب


فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

مرجع فایل - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 6
ویتامینهایمحلولدرآب : جذبویتامینهایمحلولدرآبآساناست . اکثراینویتامینهادربدنذخیرهنمیشوندومازادآنهادفعمیگرددبنابراینبهتراستکهدرغذایروزمره،وجودداشتهباشد . مازاداینویتامینهاازطریقکلیهدفعمیشوندوایجادمسمومیتنمیکنند . نبایدمقادیرزیادیازاینویتامینهادریافتکرد. بهعنوانمثالاگربدنبهمدتطولانیویتامینAوCدریافتکندبهایندوزوابستهمیشودواگربهمقدارطبیعیبازگرددنشانههایکمبوداختلالایجادمیگردد . مصرفزیادومداومویتامینCمیتواندباعثکاهشPHادرار،بالابردنخطرابتلابهعفونتهایادراری،بالارفتنخطرابتلابهسنگهایاگزالاتهبادوزبالا ( مخصوصاًدرافرادیکهمستعدباشند ) میگردد . بهعلاوهچونجذبآهنرازیادمیکندخطرمسمومیتبهآهنهممطرحمیشود. - ویتامینهایمحلولدرآب : ویتامینC : ویتامینCیااسیدآسکوربیکیکاحیاءکنندهطبیعیویکمادهآنتیاکسیداناست . بهعبارتدیگرازاکسیداسیونموادبیولوژیکدربدنماجلوگیریمیکند . ویتامینCیکیازحساسترینویتامینهانسبتبهحرارتمیباشدوحرارت،محیطقلیایی،مسوبرخیازفلزاتباعثتخریبآنمیشوند . بدنیکفردبالغحدود ۶۰ میلیگرمویتامینCنیازدارد . همچنیندردورانبارداریوشیردهی ۱۰۰ میلیگرمبرایمادرانتوصیهشدهاست . اماحدود ۱۰ میلیگرمازاینویتامین،باعثجلوگیریازعلائمکمبودآنمیشود . اعمالویتامینC : ویتامینCدرترمیمزخموبافتهایاستخوانیآسیبدیدهوهمچنیندرجذبآهننقشبسزاییدارد. اگرفردهنگامصرفغذاویامصرفمکملآهن،ویتامینCویاآبمیوهایکهحاویویتامینCباشدمصرفنماید،جذبآهنرابالامیبردوآهنغیرآلیدرتقویتسیستمایمنیبدننقشمهمیدارد. ثابتشدهاستکهویتامینCمانعسنتزبرخیازترکیباتمثلنیتروزامینهامیشودکهسرطانزاهستندوبهطورکلیسیستمایمنیبدنراتقویتمیکندودرمحافظتازویتامینAوویتامینEموثراست. چرابایدبهمقداردریافتاینویتامینتوجهخاصیداشتهباشیم؟ طبیعیاستکهدریافتکلویتامینهاازاهمیتبسزاییبرخوردارهستند . منابعغذاییاینویتامینبسیارمحدودومنحصربهسبزیجاتومیوهجاتمیباشد . ازآنجاکهاینویتامیننسبتبهحرارتحساسمیباشد،باپختهشدناینموادغذایی ( سبزیجات ) ویتامینآن ( ویتامینC ) تخریبمیشود. سبزیجاتمعمولاًمدتزمانپختکوتاهیدارند،درگذشتهتصورمیشدکهباپختنآنها،ویتامینCبهطورکاملتخریبمیشودولیامروزهبرخلافآناثباتشدهاستیعنیاگرسبزیجاتدرمدتزمان ۱۵ تا ۳۰ دقیقهپختشوندمقداریازویتامینCآنهاباقیمیماند. بهعنوانمثالسیبزمینییکیازمنابعغذایینسبتاًخوبویتامینCاستومدتپختآننیزکوتاهاستومیتواندمقدارقابلتوجهیازاینویتامینراباخودداشتهباشداگردرحداقلزمانطبخ،پختهوآمادهشود . مخصوصاًاگرآبرابجوشانیموسبزیجاتراداخلآنبریزیم،آنزیماکسیدازیکهدرونسلولهمراهویتامینCاستفرصتنمییابدتاویتامینCراتخریبنمایدومیزانتخریبآنبسیارکممیباشد. ویتامینCغذاهایحیوانیکممیباشدزیرامدتزمانپختآنهاطولانیاستواینامرباعثازبینرفتنویتامینCآنهامیشود. میوهجاتبهترینمنبعغذاییویتامینCمیباشند. بهعنوانمثالمرکبات،انواعتوتها،خربزهوسبزیجاتغنیازویتامینCهستند. ویتامینCدرمرکباتحدود ۲۵ تا ۵۰ میلیگرمودرسبزیجعفریحدود ۱۸۰ میلیگرمموجودمیباشد . مرکباترابهمقدارزیادمیتوانمصرفکرددرصورتیکهشایدنتوان ۱۰۰ گرمسبزیجعفریرابهطورخامخورد. ازآنجاکهمنابعغذاییاینویتامینمحدودبهسبزیجاتومیوهجاتاستوآنهادرتمامفصولسالدردسترسهمگاننمیباشندبههمیندلیلباکمبودفصلیاینویتامینمواجهمیباشیم . کمبودویتامینC : کمبودویتامینCموجببیماریاسکوربوتمیشود. درفردمبتلابهبیماریاسکوربوت،تغییراتیدرلثههادیدهمیشودوبطورکلیجدارهعروقخونیحساسوشکنندهمیشودومعمولاًدچارخونریزیلثهمیشوندولثهحالتاسفنجیپیدامیکند. مصرفیکواحدمرکباتنیازهایفردراتأمینمیکند. یکیازعواملیکهباعثمتوقفشدنرشدکودکانمیشودکمبودویتامینCاست. بنابراینکودکانیکهازشیرمادرتغذیهنمیکنندممکناستدچارکمبودویتامینCشوندورشدآنهامتوقفشود . هنگامسوختگی،بهعلتترمیمبافت،نیازبهویتامینCافزایشمییابد. توصیهمیشودکهورزشکارانبهطورمتوسطروزانه ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیگرمویتامینCمصرفنمایند. ویتامینB : ویتامینهایگروهBمعمولاًدراغلبموادغذاییوجوددارند . ازویتامینB1 شروعمیکنیم. ویتامینB1 یاتیامین،ویتامینیاستکهنقشآندرمتابولیسمکربوهیدراتهااست. بهعبارتیدیگرنیازبهاینویتامین،بهتناسبدریافتکربوهیدراتهادررژیمغذاییبستگیدارد. بدینترتیبطبقاتفقیربعضیجوامعکهکربوهیدراتها ( کهبیشترینانرژیرادررژیمغذاییتأمینمیکند ) راکمترمصرفمیکنندبهویتامینB1 نیازبیشتریدارند . مهمترینمنابعغذاییویتامینB1 معمولاًغلات،حبوباتومخصوصاًجوانهغلاتوجبوباتاست . البتهناگفتهنماندکهمنابعغذاییاینویتامینبهطورگستردهوجوددارد،چوناکثرایرانیاننانمصرفمیکنندواینویتامینبهوفوردرنانوجودداردودرسطحکشورمامشکلیازایننظروجودندارد . کمبودویتامینB1 خاصمناطقیاکشورهاییاستکهمصرفعمدهآنهابرنجسفیدشدهاست. مثلکشورفیلیپینکهمردمآنجافقیرهستندومصرفآنهابرنجاست . معمولاًمصرفایرانیانبرنجاستاماچوننانمصرفمیکنندوازسایرموادغذایی،ویتامینB1 رادریافتمیکنند،دچارکمبوداینویتامیننمیشوند . کمبودویتامینB1 باعثایجادبیماریبریبریمیشود . بریبریدونوعاست،بریبریخشکیاعصبیکهباعثفلجیافرادمیشودوبریبریقلبیباعثنارسائیدرقلبمیشودوبیماردچارخیزیااِدممیشود .ویتامینB2 یاریبوفلاوین : نقشاینویتامیندرمتابولیسمانرژیاست . مقدارنیازبهاینویتامینبستگیبهسهمدریافتانرژیدارد . مثلاًورزشکاریکهگاهیدوبرابریکفردعادیانرژیمصرفمیکند،درنتیجهنیازورزشکاربهویتامینB2 نسبتبهفردعادی۲ برابراست . ویتامینB2 دربرابرحرارتمقاوماستامادرمقابلنوروحرارتتوأمناپایداراستوتخریبمیشود . مهمترینمنابعغذاییویتامینB2 شیرولبنیاتاستالبتهدرغلاتوحبوباتمخصوصاًجوانهحبوباتنیزوجوددارد . معمولاًدرمناطقیکهافرادبهاندازهکافیشیرولبنیاتمصرفنمیکننددچارکمبودویتامینB2 میشوند . کمبودویتامینB2 علائممتعددیراایجادمیکندازجملهترکگوشهلبهاوتغییررنگزبان ( بهرنگصورتیملایم ) است. ویتامینB2 جزءویتامینهاییاستکهدرایرانباکمبودآنمواجههستیموازمعضلاتومشکلاتکشوراست . ویتامینB3 یانیاسینیاپ.پ : ویتامیننیاسینپیشگیریکنندهازبیماریپلاگراست . مهمترینمنابعغذایینیاسینگوشت،مرغ،شیر،لبنیاتاست . درشیرعلاوهبرویتامیننیاسیناسیدآمینهتریپتوفانفراوانیوجودداردکهحتیشیربهعنوانپیشگیریکنندهازپلاگردرمواردیکهافرادمبتلاهستندمیتواندمصرفشود . پلاگرخاصمناطقیاستکهذرتغذایاصلیمردماست،چوندرذرتنیاسینبهصورتکمپلکسیاستوقابلیتجذبندارد . ضمناینکهدرذرتاسیدآمینهتریپتوفان ( کهمیتواندبهنیاسینتبدیلشود ) کماست .نکتهجالبایناستکهمطالعاتنشاندادهغذایاصلیمکزیکیهاذرتاستامابهپلاگرمبتلانمیشوند . مطالعهعاداتغذاییآنهانشاندادهاستکهمکزیکیقبلازتهیهغذاباذرت ( ترتیلا) آنرادرآبآهکخیسمیکنند،محیطقلیاییباعثآزادشدننیاسینازکمپلکسمیشودوجذبمیشود . علائمپلاگر : درپلاگرعلائمزیردیدهمیشود : ۱- کراتوزیاضایعاتپوستی : اصولاًضایعاتپوستیدرجاهاییکهدرمعرضمستقیمتابشآفتابقراردارنددیدهمیشود . مثلاًهنگامیکهکارگریباپایبرهنهکارکردهاست،ضایعاتپوستیوزخمهایپوستیدراینناحیهدیدهمیشودیازمانیکهآفتاببهگردنمیتابد،ضایعاتپوستیشبیهگردنبندرویگردنمشاهدهمیشود . ۲- ایجادتغییراتیدررنگزبان : رنگزبانبهرنگصورتیتغییرمیکندوسطحزبانزخممیشود . دراثرکمبودویتامینB2 زخمزبانایجادنمیشوددرصورتیکهدراثرکمبودنیاسینزخمزبانایجادمیشود . ویتامینهایB5 وB6 وB8 همداریم یکیدیگرازویتامینهایگروهBاسیدفولیکیاB9 استکهکمبودآنباعثکمخونیمیشود. نیازبهآندردورانبارداریبهدوبرابریابیشازدوبرابرافزایشمییابد.

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 166

به راحتی از ما خرید کنید به شما تضمین میکنیم که از فایل های ما راضی باشید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما