مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 2
مسموميت گوارشي ميكروبي: اين نوع مسموميت ناشي از ترشح نوعي از باكتري به نام كلستريديوم بوتوليسم مي باشد كه مانع از ارسال پيام هاي عصبي از اعصاب به عضلات مي گرددو به ضعف شديد -فلج و مرگ مي گردد.اين سم هيچ طعم و مزه اي ندارد. منبع اصلي اين سم غذاهاي كنسرو شده تاريخ گذشته است كه قبل از مصرف خوب حرارت نديده اند چون اين باكتري بي هوازي بوده و در قوطي رشد مي كند. هر چند اين مسموميت نادر است ولي در 60 درصد موارد به مرگ منتهي مي شود. علائم مسموميت ميكروبي: -خشكي دهان-گلو درد-خستگي شديد وضعف-اشكال در صحبت كردن و بلع-فلج-محدوديت حركات چشم-مردمك هاي گشاد-اختلال شديد تنفسي كمك هاي اوليه: -وادار كردن به استفراغ -دادن اكسيژن با فشارزياددر صورت شك به فلج عضلات -دادن سفيده تخم مرغ مسموميت گوارشي:مثل خوردن غذاي الوده-الكل -داروها علائم: مردمك تنگ و گشاد-تهوع و استفراغ-اسهال-درد شديد شكم و گرفتگي عضلات شكم-حساسيت در فشار دادن شكم- بوي غير عادي دهان-افزايش ترشح بزاق از دهان-تعريق بيش از حد كمك هاي اوليه: -فرد مصدوم را به پهلو بخوابانيد .در اين وضعيت جاذبه باعث مي شود كهغذا با تآخير وارد روده كوچك شود(2 ساعت)اين وضعيت جلوي ورود مواد به ريه ها را مي گيرد. -وادار كردن به استفراغ باعث كاهش 50-30 درصدي مواد سمي بلعيده شده به داخل معده مي شود -گر استفراغ خود به خود ايجاد نشد مي توان از شربت ايپكاكipecac استفاده كرد كه در 20 دقيقه اثر خود را ايجاد كرده و در 97 درصد موارد به استفراغ مي انجامد ميزان استفاده از اين شربت: شير خواران(12-6ماه)2-1 قاشق چايخوري به همراه يك ليوان اب گرم كودكان
مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان