مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 39
آموزشکده کشاورزی شهید رجایی نیشابور عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی استاد ارجمند : جناب آقای انصاریان گردآورندگان: بهزاد محمدی – بهزاد حبیبی پائیز 1386 فهرست عناوین نانو تكنولوژي، فناوري نوين 3 تعريف نانو تكنولوژي 3 تاريخچه نانو در جهان 5 اصول پايه نانو تكنولوژي 6 اساس ارتباط نانو تكنولوژي و علم و تكنولوژي غذا 7 ارتباط نانو تكنولوژي با مهندسي كشاورزي و سيستم هاي غذايي 9 عناصر پایه در فناوری نانو 13 نانو بیو مواد، نانو مواد و کاربردهای آنها 14 نانولوله ها 16 نانو کامپوزیت ها 17 نانو کپسول 18 نانو تکنولوژی برای توزيع تحت کنترل و سیستم کپسولی 18 مزایای متعدد سیستم کپسولی 20 نانوسنسورها 21 برخي از كاربردهاي نانو سنسورهاي بيو آناليتيكال 22 پتانسیل نانو سنسورها و تحقیقات در صنعت کشاورزی و غذا 25 نانوفيلترها و کاربرد آنها در بیوتکنولوژی 26 ماشین های نانو تکنولوژی 28 میکرو سیال 29 نانو بیو پروسس 29 نانو سنسور های بیو آنالیزی 30 سطوح بیو سلکتیو 20 بسته بندی نانو Nano packaging 30 کاربرد های نانو در صنعت بسته بندی 31 غذاهاي نانو Nano Food 32 نتيجه گيري 34 واژه نامه 35 منابع 37 نانو تكنولوژي، فناوري نوين نانو تكنولوژي فناوري جديدي است كه تمام دنيا را فراگرفته است و به تعبير دقيقتر "نانو تكنولوژي بخشي از آينده نيست بلكه همه آينده است ".در اين مقاله بعد از تعريف نانو به بيان دلايل كاربرد ها و ضرورتهاي توجه به اين فناوري اشاره شده است . تعريف نانو تكنولوژي نانو تكنولوژي،توانمندي توليد مواد،
مبلغ قابل پرداخت 17,500 تومان