مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 20
موضوع: ناننو تکنولوزی چیست و چه کاربردی در صنایع غذایی دارد؟ تعريف بيوتكنولوژي غذايي: توليد محصولات نهايي غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي. توليد مواد افزودني غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي .اصلاح مستقيم مواد غذايي يا مواد افزودني به غذا .توليد مواد كمك فراوري .كاربردهاي تجزيهاي .تصفيه پسماند .تعريف بيوتكنولوژي غذايي در ارتباط با صنايع غذايي:بيوتكنولوژي یعنی"استفاده از سلولهاي زنده يا قسمتي از آنها، به منظور توليد يا اصلاح محصولات غذايي يا مواد افزودني به غذا" از يك ديدگاه ديگر ميتوان كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي را به دو بخش تقسیم کرد: 1- كاربرد بيوتكنولوژي سنتي: در صنايع غذايي، از فناوري تخميري (ريزساوارزهها يا ميكروارگانيزمها) جهت تغيير مواد خام غذايي به محصولات غذايي تخميري شامل پنير، ماست، خمير نان و غيره استفاده ميگردد. استفاده از ريزسازوارهها و آنزيمها در اين فرآيندها باعث ايجاد تغييرات در طعم، عطر و بافت مواد خام غذايي يا افزايش قابليت نگهداري آنها ميگردد. 2- کاربرد بيوتكنولوژي نوين در بكارگيري "بيوتكنولوژي نوين" در صنايع غذايي، از ژنتيك مولكولي و آنزيمشناسي كاربردي بهمراه فناوري تخميري، جهت بهبود خواص مواد افزودني غذايي استفاده ميگردد. موضوع اصلی نانو تکنولوژی مهار ماده یا دستگاههای در ابعاد کمتر از یک میکرومتر، معمولاً حدود 1 تا 100 نانومتر است. در واقع نانوفناوری فهم و به کارگیری خواص جدیدی از مواد و سیستمهایی در این ابعاد است که اثرات فیزیکی جدیدی - عمدتا متاثر از غلبه خواص کوانتومی بر خواص کلاسیک - از خود نشان می دهند. نانوفناوری یک دانش به شدت میانرشتهای است و به رشتههایی چون فیزیک کاربردی، مهندسی مواد، ابزارهای نیم رسانا، شیمی ابرمولکول و حتی مهندسی مکانیک، مهندسی برق و مهندسی شیمی نیز مربوط میشود. نانوفناوری
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان