مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 15
بیماری لکه سیاه سیب مقدمه نخستین بار فریز در سال 1819 در سوئد قارچ عامل بیماریزا Spilocaea pomi را مشخص کرد. از نظر اهمیت اقتصادی میتوان گفت که لکه سیاه سیب پر خسارتترینبیماری سیب در تمام نقاط جهان است و بطور کلی خسارت آن در طی دوره رویش بیش ازخسارت مربوط به سایر بیماریهای سیب میباشد. این خسارت شامل نقصان مقدار محصول ،کاهش کیفیت و کمیت آن و افزایش هزینه بهرهبرداری میباشد. خسارت بیماری گاهی به 100% مقدار محصول میرسد. لکه سیاه سیب عامل بیماری: Venturia inaequalis (A: spilocea pomi) علائم علائم روي تمام قسمتها ديده ميشود. ولي واضح ترين علائم روي برگ وميوه است . لكه ها ابتدا سبز زيتوني و بتدريج قهواي مي شوند . اگرآلودگي در اواخر فصل باشد علائم در انبار ديده مي شود . بيماري در فارس روي شاخه ديده ميشود كه شانكرمي دهد و باعث خشكيدگي شاخه ها مي شود .ازبيماري هاي مهم وشايع در ايران مي باشد این بیماری در آمریکایشمالی ، اروپا ، استرالیا، آفریقای جنوبی شیوع دارد و فقط در نواحی گرم و خشک لکهسیاه بروز نمیکند. در مناطقی که هوا مرطوب و سرد میباشد خسارت بیماری شدید است وبرعکس در جاهایی که تابستان خشک داشته این بیماری شیوع ندارد و یا خسارت آن کم است. در ایران این بیماری در اکثر نقاط مخصوصا در حواشی دریای مازندران ، آذربایجان شرقیو غربی ، فارس ، خراسان ، بروجرد ، همدان ، قزوین ، خوزستان و اطراف تهران شایعمیباشد. علائم بیماری این بیماری علائمی روی برگ و دمبرگ ، گلبرگ ، کاسبرگ ،تخمدان ، دمگل ، شاخههای جوان به شرح زیر ایجاد مینمایند. علائم روی برگ و دمبرگ برگهای جوان و شاداب حساسیت بیشتری نسبت به اینبیماری از خود نشان میدهند. آلودگی در برگ ابتدا به صورت لکههای سبز زیتونی ظاهرمیگردد و این لکهها حاشیه نامنظم داشته و بتدریج گسترش مییابد. لکهها ابتداشفاف و متعاقبا منظره مخملی به خود میگیرند و با گذشت زمان به
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 14,500 تومان