مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 20
بيماري ام اس MS تغذيه در بيماران ام اس امروزه شواهد علمي بسياري وجود دارد كه اهمييت و نقش تغذيه را در حفظ سلامت بيماران ام اس ثابت كرده. اگرچه اكثر دستورات توصيه هاي عمومي است و تمام افراد بايد از آن پيروي كنند, ولي مواردي نيز وجود دارد كه در بيماران ام اس بر آنها تاكيد شده. افراد با عادات غذايي نادرست بايد بعد از آگاهي از برنامه تغذيه صحيح به تدريج و در چند مرحله از برنامه غذايي مناسب استفاده كنند. لذت بردن از غذا يك اصل مهم در تغذيه است و محروميت مطلق از مواد غذايي مورد علاقه وجود ندارد و به همين علت اگر خوراكي هايي خارج از چهارچوب برنامه توصيه شده هستند مي توانند به مقدار كم و در دفعات كمتر استفاده شوندمصرف چربي هابه خاطر تشكيل تركيبات سمي و مضر براي بافت دستگاه عصبي مركزي و اثر مصرف چربي هاي ضروري كه نقش مهمي در ترميم و نگهداري سلولهاي عصبي دارند از اهمييت خاصي برخوردار است, خصوصا با توجه به عملكرد آن در بروز بيماريهاي قلبي و عروقي و افزايش وزن, مقدار چربي دريافتي و نوع آن بايد مشخص شودچربي هاي گياهي اشباع شده ( چند زنجيره اي ) بايد به جاي چربي هاي حيواني اشباع شده جايگزين شوندانواع چربي هاي گياهي مثل روغن آفتابگردان و روغن گلهاي پامچال (اُمگا3), مواد با چربي هاي حيواني مثل ماهي تن, شاه ماهي و ماهي خالداردستورات كلياجتناب ازيك - پختن و مصرف غذاهاي چرب خصوصا گوشتهاي چرب و تمام چربي هاي با منشا حيوانيدو - فرآورده هاي لبني پرچربسه - سس هاي مايونز و تمامي سس هاي داراي چربي زيادچهار - غذاهاي بسيار شيرين, كيك, بيسكوئيت شيريني , آبنباتپنج - غذاهاي حساسيت زا مثل تخم مرغ, شير, سيب زميني, گوجه فرنگي, بادمجان, مخمرها, نان گندم و شكر, برخي از ميوه ها (بسته به واكنش بيمار), مواد غذايي با رنگهاي افزودني (نوشابه ها
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 18,000 تومان