مرجع فایل - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 79
فهرست مطالب فصل اول : معرّفي شركت توليدي ساوه تاريخچه و مشخصات كارخانه خطوط اصلي توليد فصل دوم : تاريخچه و روند تكامل شكلات فصل سوم : شكلات چست و چه خواصي دارد ؟ مواد تشكيلدهنده شكلات خواص درماني و اثرات فيزيولوژيكي فصل چهارم : عملآوري دانه كاكائو عملآوري دانه كاكائو در مزرعه عملآوري دانه كاكائو در كارخانه فصل پنجم : توليد شكلات انواع شكلات مراحل توليد شكلات روغنهاي مورد استفاده در تهيه شكلات فصل ششم : خط توليد خط مادر مخزن كانچينگ اضافه نمودن سيتين و اسانس مخزن تمپرينگ تزريق شكلات در قالب خط توليد وافل و وافلي فصل هفتم : قانونهاي استاندارد تركيبات افزودني به شكلات و صنايع قنادي ويژگيهاي شكلات از اداره استاندارد فصل هشتم : آزمايشات دستگاههاي مادر كه در تمام كارخانههاي شكلاتسازي وجود دارند آزمايشات ميكروبي آزمايشات شيميايي فصل نهم : كنترل كيفيت مقدمه تعريف كنترل كيفيت تاريخچه انواع كيفيت مراحل كنترل كيفيت لزوم كنترل كيفيت تفاوت كنترل و كيفيت و بازرسي اهميت روشهاي آماري كنترل كيفيت ارزيابي يك نمونه كنترل كيفيت محصول نهايي از نظر وزن پيشنهادات و انتقادات منابع فصل اول معرفي شركت توليدي ساوه تاريخچه و مشخصات كارخانه شركت توليدي ساوه در شرق تهران جاده آبعلي خيابان اتحاد خيابان ششم غربي پلاك 37 واقع شدهاست. كارخانه شكلات ساوه با نام تجاري شكلات ما در سال 1336 يعني يكسال قبل از تأسيس شركت مينو به نمايندگي شركت اشتوكمن آلمان راهاندازي شد و بهعنوان اولين توليدكننده صنعتي شكلات در ايران ميباشد اين كارخانه با دو خط اصلي توليد شكلات بصورت دستي و ويفر با روكش شكلاتي همراه با كرم خاص و استثنايي كه پيشنهاد مهندسين بود شروع به كار كرد. كرم ويفر با مغزهسته زردآلو ساخته ميشد و هم اكنون نيز در
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 31,600 تومان